Wednesday, 14 August 2013

Nelatviešu vasaras salāti

Variācija no daudzsološā Rīgas restorāna Portofino piedāvājuma.

Salātu
sastāvdaļas:

rukola
avokado
sparģeļi
saulē kaltētie tomāti
parmezāns vai Monterigo
balzamiko pasta
eļļa
sāls, pipari

iesaku nevis jaukt, bet likt uz šķīvja kārtās.
apakšā rukola, tad avokado. nedaudz piparu.
sparģeļus noblanšē (baltie būs kraukšķīgāki) un iemet uz brīdi ledainā ūdeni. ja nepieciešams, uz pannas nedaudz iztvaicē ūdeni. sagriež smalkākos gabalos, liek pa virsu. nedaudz vēl sāli.
tad saulē kaltētus tomātus un sieru.
tad nedaudz balzamiko pastu un olīveļļu.



apetīti!

No comments:

Post a Comment