Pat šādā vasarā kā šī, dzīvoties ārpus Rīgas ir lieliski un mājupceļā uz to, saproti, ka visu to nedēļu tās necik nav pietrūcis.
Pilns mežs gaileņu.
Pļavā pie Gaujas ganās trīs savvaļas bērīši.
un
Tu paspēj pabūt vietās, kur esi dzīvojis 20 vasaras atpakaļ.
tam visam pa vidu tiek arī ēsts.
te viena pavisam elementāra gaļas iemarinēšanas metode.
cūkgaļa un pētersīļi.
cūkgaļas karbonāde
medus
melnā sojas mērce
bunte pētersīļu
pati neesmu pētersīļu cienītāja, bet šajā kombinācijā man ļoti pat garšo.
karbonādes gabalu sagriež paplānās šķēlēs.
izdauza ar gaļas āmuru un liek apviļāties medus, sojas mērces un pētersīļu maisījumā.
ļauj iestāvēties un liek uz karsta grilla virsmas cepties.
ja tomēr esi istabā - panna arī derēs.
gaļa sanāk mīksta un pasalda.
ļoti laba.
labu apetīti!
No comments:
Post a Comment