Ķirbi atkal vajag dabūt mīkstu. Šoreiz karsēju cepeškrāsnī. Pēc tam sablenderēju un tad var labi nomērīt to vienu glāzi. Un tad šo ķirbju masu+cukuru+olas+eļļu+vaniļas cukuru+kanēli+sāli+cepamo pulveri labi sakuļ, tā kārtīgi. Un tad palēnām pievieno miltus un atkal maisa. Un pašās beigās šokolādes skaidiņas. Liek uz cepampapīra. Cep apm. 190-200grādos 10-15 min.
Izskatās varen labi! Kaut kur jāatrod ķirbis!!!
ReplyDeleteUn kurš tos visus apēda? ;)
ReplyDeletegan jau ka gints ..D
ReplyDeletees tik domāju nākamreiz pamēģināt ar svaigu ķirbi. sarīvēt tādu neapstrādātu. varbūt tad garša būs ķirbiskāka..
ReplyDelete