Tuesday, 1 February 2011
Ķirbju cepumi
Es vēljoprojām ar savu ķirbi :)
Šoreiz cepumi. Tādi pufīgi, krukšķīgi, ar šokolādes gabaliņiem.
1 glāze ķirbju masa
1 nepilna glāze cukurs
2 olas
6 TK augu eļļa
1 TK vaniļas cukurs
1 TK kanēlis
1/2 TK sāls
2 TK cepamais pulveris
2 glāzes milti
šokolādes skaidiņas
Ķirbi atkal vajag dabūt mīkstu. Šoreiz karsēju cepeškrāsnī. Pēc tam sablenderēju un tad var labi nomērīt to vienu glāzi. Un tad šo ķirbju masu+cukuru+olas+eļļu+vaniļas cukuru+kanēli+sāli+cepamo pulveri labi sakuļ, tā kārtīgi. Un tad palēnām pievieno miltus un atkal maisa. Un pašās beigās šokolādes skaidiņas.
Liek uz cepampapīra. Cep apm. 190-200grādos 10-15 min.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Izskatās varen labi! Kaut kur jāatrod ķirbis!!!
ReplyDeleteUn kurš tos visus apēda? ;)
ReplyDeletegan jau ka gints ..D
ReplyDeletees tik domāju nākamreiz pamēģināt ar svaigu ķirbi. sarīvēt tādu neapstrādātu. varbūt tad garša būs ķirbiskāka..
ReplyDelete