Wednesday, 5 May 2010

griķi

nu jau pāris dienas mitinos citviet. pavisam skaistā un jaukā dzīvoklī. tur ir gan riņķu virsma, gan cepeškrāsns, gan viss cits, ko vien viena laba virtuve var vēlēties [pat kambarīts]. 
uz palodzes podiņos tagad arī augs baziliks, timiāns un piparmētra.
nu ja. un pirmajās vakariņās sakārojās griķi.
nezinu gan vai pat rakstāma kā recepte,jo nekā sarežģīta un jauna jau laikam nav, bet tomēr.
apcepti šampinjoni ar svaigu baziliku, kas uz pannas sajaukts ar vārītiem griķiem, klāt nedaudz piešauta arī ķirbju sēklu eļļa. ļoti gardi[pieļauju, ka krējummīļiem derēs arī tas vēl klāt.]
klāt ēdām tomāt-gurķu salātus ar eļļu un saulspuķu sēkliņām.


1 comment: