ar savu izcilo uzkodu padalījās Ņina [tā, kas Eļektrička].
lavaša aploksnes.
lavašs
mozarella
tomāts
tomātu mērce/pasta vai kečups
garšvielas - baziliks, sāls, pipari, pesto
siers
ņem lavašu un sadala organiskos taisnstūros. nu, aptuveni 15 x 20 cm. liek uz pannas un nedaudz iesmērē ar sviestu vai neiesmērē, ja nav tāda vēlēšanās. tad katram taisnstūrim liek virsū mozarellas siera šķēli, tad tomāta ripuli, sāli, piparus, tomātu mērci, pesto, rīvētu sieru un citas vēlamās garšvielas - es noteikti neaizmirstu par svaigo baziliku.
pārloka turpu šurpu un aizdara ar koka irbulīti, lai nenāk vaļā. pēc vēlēšanās var arī ārpusi bišku ar sviestu apsmērēt un liek cepeškrāsnī uz kādiem 180-200 grādiem, 10-13 minūtēm.
gatavs!un variācijas šim iespējamas visdažādākās - tik vajag katram pašam saprast, kas garšo.
No comments:
Post a Comment