es vispār esmu ļoti šampinjonmeitene.
man tie garšo visur un visa veida. cepti, marinēti, svaigi, zupā un lazanjā un...visur. [līga man par diskobumbas aizņemšanos reiz atnesa lielo spilvas šampinjoburku. tā bija tukša jau tajā pašā vakarā. man uz dzimšanas dienu drīkst dāvināt šampinjonus].
nu tātad. zemāk aprakstītā recepte ir nākusi no 'arhitektu' laikiem [mārtiņa (MH) ievedums manā virtuvē. mārtiņš vispār taisa šausmīgi daudz garšīgu lietu.] un daudzi to jau noteikti zin, jo es tos taisu visiem un vienmēr. pirmo reizi ēdu pie martas kalnciema ielas dzīvoklī, kad viņa mūs pārsteidza ar ziņu par precēšanos.
šampinjoni
sviests
rupjmaize
ķiploks
siers
liek plītī iekšā un cep kādos 180 C. kādas 10-15 minūtes vai kamēr siers sakusis un šampinjoni viegli brūnīgi.
kātiņus var nemest laukā, bet ielikt apcepties kopā ar grauzdiņiem vai sasmalcināt un salikt uz maizītēm, kurā arī pāri saliek sieru un plītī iekšā. gaaaršīgi.
lieliski barojoša uzkoda.kātiņus var nemest laukā, bet ielikt apcepties kopā ar grauzdiņiem vai sasmalcināt un salikt uz maizītēm, kurā arī pāri saliek sieru un plītī iekšā. gaaaršīgi.
un te vizuāls ieskats procesā:
[gatavi]
Vai pannu iesmērē ar sviestiņu, vai nē? :D:D
ReplyDeleteiesmērē gan.
ReplyDeleteun var arī izmantot olīveļļu. ..)
ak dies cik garšīgi!!!!
ReplyDelete<3 vizuālo ieskatu procesā
ReplyDeletees nevaru atkost, kurš siers ir vislabākais :/
ReplyDeletetagad top ieksh Pariiiiiizes :]
ReplyDeleteun kā sanāca, gregory?
ReplyDeleteaaaam, Gregam garšoja :D un man patika izmantot viņa accountu :D
ReplyDelete